+359 895 588 351 mpa.svoboda@gmail.com

Международна психотерапевтична организация “Свобода”

  Поръчай обаждане

  Нужда от помощ

  За да започне лечение на алкохолизъм или наркомании зависимия трябва да признае, че нещо не е наред с него и че не може да разбере ИЛИ да решим проблема сам. Нуждае се от помощта на някой.
  Видът на помощта, която търси е решаващ момент. За хората, които са пристрастени към алкохола или наркотиците е много важно да търсят помощ от някой, който има познания за химическата зависимост. Не всички психиатри, лекари, психолози, социални работници и духовници разбират, какво е химическа зависимост. Мнозина все още вярват, че контролираното пиене/употреба е възможно, ако са идентифицирани и решени основните проблеми, които са причинили пристрастяването. Затова трябва да търсим помощ от знаещи професионалисти и други възстановяващи се хора.

  Ето описание на процеса, през който се преминава, докато се учи да приема помощта от други хора:


  1. разпознаване на проблеми, причинени от употребата на алкохол и наркотици.
  2. признаване на необходимостта от въздържание.
  3. признаване на нуждата от помощ.


  Основна задача на този етап е да се преизпълни с желанието да спре употребата на алкохол и наркотици и да намери помощта на другите, за да остане трезвен.

  При нас може да започнете лечение на алкохолизъм или наркомании. Консултации за лечение и рехабилитация може да получите на номер:
  +359 895 588 351 Павел Одиноков https://addictionfree.bg/kontakti/

  Сподели
  •  
  •  
  •  

  Изпращане на коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.