+359 895 588 351 mpa.svoboda@gmail.com

Международна психотерапевтична организация “Свобода”

За Центъра

Историята на Центъра датира от началото на 2001 г., когато един от нашите водещи специалисти преминава обучение в САЩ. Така възниква «Дак Хаус» – първият за времето си психотерапевтичен център за работа със зависими в Централен Сибир. От тогава до днес ние разширяваме границите си и сега предлагаме рехабилитационен курс, отчитайки преимуществата на лечението в чужбина.

«Свобода-Център» работи на основата на европейски стандартии качество на услугите като прилага класически и авторски програми в сферата на рехабилитацията на наркозависими.Нашите психотерапевти и консултанти използват в процеса на лечение както най-съвременни и действени методики, така и авторски разработки за освобождаване от наркотична и алкохолна зависимост.

Главната ни цел е да работим в помощ на тези, които искат да се откажат от саморазрушителните навици и да тръгнат по пътя на пълното възстановяване за един физически, психологически и социално здрав живот.

Основните задачина нашата рехабилитационна програма са:

  • рехабилитация на зависимите мъже и жени за възстановяване на духовното и физическото им здраве чрезпридобиване на духовна житейска база;
  • връщане към пълноценен живот, отказ от употреба на наркотици и алкохол, духовна преориентация на личността;
  • ресоциализация на зависимите и адаптация в новите пълноценни условия на живот.

В «Свобода-Център» са създадени всички условия за организация на ефективното лечение на наркомании, алкохолизъм и други видове зависимости

Последни публикации

12.01.2021

Терапевтичен център Свобода

 Индивидуалната психология изхожда от чувството за малоценност; но днешният човек не страда толкова от чувството, че е по-малко ценен от някой друг, а по-скоро от чувството, че битието му няма смисъл. Това чувство за безсмислие в днешно време изпреварва чувството за малоценност, що се отнася до етиологията на невротичните заболявания.

прочети повече