+359 895 588 351 mpa.svoboda@gmail.com

Международна психотерапевтична организация “Свобода”

Осигуряване на анонимност

В повечето случаи пациентите предпочитат да преминат курса за лечение на наркомании и алкохолизъм като запазят своята анонимност. Това е нормално. За много от тях условието за конфиденциалност е задължително, за да изберат този метод на лечение на зависимост.

Когато човек е на границата, често не се интересува изобщо кой и какво ще си помисли за него. Но придобивайки свобода от своята зависимост, започва да осъзнава, че информацията за проблема му не бива да става достъпна за обществеността. Когато пристига за лечение в центъра, пациентът трябва да има възможност да запази своята анонимност.

Желаещите да се справят с проблема си, без да афишират своите данни, могат напълно да разчитат на анонимността на лечението в нашия Център. Според лекарската етика и кодекса на Центъра, сътрудниците на «Свобода-Център» нямат право да разгласяват информация за името, статуса, семейното положение на пациента, а също така и подробности от процеса на лечение.

Анонимността при лечението на наркомании и алкохолизъм е особено актуално за хора с известно положение в обществото или публични личности, които искат да запазят абсолютна конфиденциалност в терапевтичния процес.

Нашите индивидуални програмище запазят абсолютната ви анонимност и вие ще можете спокойно да работите по своето възстановяване с персонален консултант. Далеч от предишния си начин на живот, далеч от старите навици и връзки.

Обърнете се към нас и ще ви консултираме по въпросите за запазване на анонимността.

Последни публикации

12.01.2021

Терапевтичен център Свобода

 Индивидуалната психология изхожда от чувството за малоценност; но днешният човек не страда толкова от чувството, че е по-малко ценен от някой друг, а по-скоро от чувството, че битието му няма смисъл. Това чувство за безсмислие в днешно време изпреварва чувството за малоценност, що се отнася до етиологията на невротичните заболявания.

прочети повече