+359 895 588 351 mpa.svoboda@gmail.com

Международна психотерапевтична организация “Свобода”

  Поръчай обаждане

  Осигуряване на анонимност

  В повечето случаи пациентите предпочитат да преминат курса за лечение на наркомании и алкохолизъм като запазят своята анонимност. Това е нормално. За много от тях условието за конфиденциалност е задължително, за да изберат този метод на лечение на зависимост.

  Когато човек е на границата, често не се интересува изобщо кой и какво ще си помисли за него. Но придобивайки свобода от своята зависимост, започва да осъзнава, че информацията за проблема му не бива да става достъпна за обществеността. Когато пристига за лечение в центъра, пациентът трябва да има възможност да запази своята анонимност.

  Желаещите да се справят с проблема си, без да афишират своите данни, могат напълно да разчитат на анонимността на лечението в нашия Център. Според лекарската етика и кодекса на Центъра, сътрудниците на «Свобода-Център» нямат право да разгласяват информация за името, статуса, семейното положение на пациента, а също така и подробности от процеса на лечение.

  Анонимността при лечението на наркомании и алкохолизъм е особено актуално за хора с известно положение в обществото или публични личности, които искат да запазят абсолютна конфиденциалност в терапевтичния процес.

  Нашите индивидуални програмище запазят абсолютната ви анонимност и вие ще можете спокойно да работите по своето възстановяване с персонален консултант. Далеч от предишния си начин на живот, далеч от старите навици и връзки.

  Обърнете се към нас и ще ви консултираме по въпросите за запазване на анонимността.

  Последни публикации

  23.10.2021

  Пост абстинентен синдром

  В периоди на по-малко стрес симптомите на пост-абстинентен синдром се изразяват доста слабо. При висок стрес те се връщат и се проявяват с пълна сила. Ако човек не знае за пост-абстинентния синдром на отнемане, лесно може да повярва, че започва да полудява . В един момент той се чувства страхотно, а след това има стресова […]

  прочети повече
  22.10.2021

  Хронично заболяване

  Химическата зависимост е болест. Тя бавно и предсказуемо се развива и напредва с времето. Това е хронично заболяване и си остава до края на живота. Тя никога не си тръгва. Независимо от това колко дълго химически зависимият човек към алкохол или наркотици се въздържа, промените в мозъка и нервната система, които са в основата на […]

  прочети повече
  18.10.2021

  Зависимостта е болест

  Да бъдеш зависим е нито правилно, нито грешно просто означава , че си такъв. Хората страдащи от зависимост не са виновни повече от тези, които имат коронарна болест на сърцето, рак или диабет. Зависимостта е заболяване, при което няма човешка вина. Ако той вярва, че я е развил защото нещо е погрешно или дефектно в […]

  прочети повече